2011. október 23., vasárnap

Kraszna gyűrű

A szettesítés folytatódik. Karkötő, nyaklánc és füli után, most gyűrűben is csillog a bronz fánk és a pink-wax csiszolt. 

Meghajlított formájának köszönhetően oldalról is nagyon szépen mutat, és követi az ujj vonalát. Elsőre kicsit furcsa volt, hogy lukas a közepe, de kézen nagyon jól mutat.

A fénykép ötletét "égszerész"-nél láttam, és nagyon tetszett, megpróbáltam hasonlót csinálni.

 Minta: Berjó

Sajnos még nincs befejezve a gyűrű, mert még tisztázatlan a méret, de akkor egy kép közelebbről a gyűrűről és az egész szettről is.


2011. október 15., szombat

Roppantott Hegyikristály

Megkezdődtek a dolgos hétköznapok, vége a munkanélküliségnek. :-)

Nem is sok időm maradt a fűzésre, de egy kicsit azért loptam. Bár ez nem igazi fűzés, de már régóta dédelgetem a gyöngydobozomban ezeket a roppantott hegyikristály golyókat, és ráadásul minden megvolt hozzájuk, csak az elszántság nem. Most nekiláttam...


2011. október 11., kedd

Rezes Elda

Szerelem volt első látásra Ewa Elda medálja, már Ewa változatai is nagyon tetszettek aztán megláttam Éviinél és Timinél is őket, és már nem volt visszaút. 

Gyorsan feltúrtam mim van - hétvégéről lévén szó -  korlátozottak voltak a lehetőségek. Réz, bronz, barack szinte mindig van itthon, így ebből a színből készült.

Nagyon jó kis minta, élvezet fűzni, végig szépen áll, réteges és masszív. Köszönöm ezúton is Ewa-nak, hogy ilyen önzetlenül megossza velünk ezeket a csodálatos mintákat.

A nyakialap nem tökéletes, de színben passzol, valószínűleg majd még agyalok rajta.

 Minta: Ewa

2011. október 9., vasárnap

Bogyók

Jó rég csináltam már bogyókat, most nekikészültem... vettem fagolyót, kását. A gyöngykupak ugyan lemaradt, gondoltam majd ha "élesben leszek". Hát úgy hozta a véletlen, hogy most...

...nem gondoltam volna, olyan volt mint a biciklizés, a mintát kerestem ugyan de hirtelen nem találtam meg a kinyomtatottat, így kipróbáltam fejből. Ment, még kicsiben is aranyos lett .

 Minta: Kashaya