2012. január 29., vasárnap

Desert Rose Judy-val

Ismét tanfolyamon jártam a Kreatív Ötletházba, mert ami Trytobead azt ki kell próbálni! - legalább is annak aki szereti az aprólékos kidolgozást és a virágmotívumot.

Így fogtam neki ennek a mintának is, de amikor megláttam, hogy kétoldalas bevallom alább hagyott a lelkesedésem. Nem szeretem medálnak a vastag fánkokat és nem látom értelmét a hasonló két oldalnak sem. Ráadásul beleszerettem ebbe a chaton-ba, ugyanez a szín rivoliban kevésbé szikrázó.

Végül is megfűztem a középcsillagot a minta szerint, gondoltam majd alkotok belőle valamit. A chaton szépen elfért benne és nagyon jó tartást adott, de tettem rá még egy sort, hogy a teklákat és cseppeket legyen mi közé befogni. Mivel így kisebb lett a külső kör a nagy teklák közé már nem fért be a 8/0-ás kása, viszont kisebbel a teklák is jobban beültek a helyükre. Kezdetben nem is akartam betenni feléjük a 15/0-ás kása sort, de mikor mindegyik fölé bekerült, a medál masszív lett és szépen domborodó.

A végeredmény annyira tetszett, hogy azonnal a szettesítésen járt az eszem. A füli ötlete hamar megszületett, egy chaton-os motívum egy kis lógicával, de karkötő terén nem volt jó ötletem. Természetesen elsőre a Let it grow-n gondolkodtam, de semmilyen hozzájuk való alapanyagom nem volt itthon. Aztán ismét jött a péntek, úgyhogy úgy gondoltam összekötöm a kellemest a hasznossal és újabb tanfolyamra mentem.

Természetesen ötletben nem volt hiány, így egy új Szilvi kreálmányt próbálhattam ki. Kicsit módosítani kellett, hogy bicone helyett a tekla-csepp variációt is be lehessen rakni, de végül is összejött. Sajnos nem minden alapanyagból volt elég, így a karkötő még nincs kész, de a terv már látszik.

 Minta: medál: Trytobead
karkötő: Halmavánszki Szilvia - Kreatív Ötletház

9 megjegyzés:

  1. Ez a szett annyira EKSZER !
    Minden procikaja alomszep , a szine a minta a kidolgozas a fulike minden egyszeruen csak woooooow.
    Gratulalok, csodaszepet alkottal.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól sikerültek a fotók! Már majdnem olyan szépen mutatnak itt is az új kedvencek, mint élőben!!!! ;)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett! Annyira finomak a színei!

    VálaszTörlés
  4. Csodálatos szett! Finom, elegáns, gyönyörű szín! Szuper munka!

    VálaszTörlés
  5. Ez már megint meseszép lett!

    VálaszTörlés
  6. Tényleg erre csak a meseszép jut eszembe nekem is csodálatos az gyöngy választásod is .
    A színekről nem is beszélve !!!!!
    Azt hiszem nem csak én szerettem bele a szettedbe !!!!

    VálaszTörlés
  7. Szia! Szupi lett a végeredmény, mint mindíg. A kitartásod meghozta a gyümölcsét:)És úgy látom sikerült egyoldalasat varázsolnod belőle. Nagyon szép komlett szett!!

    VálaszTörlés
  8. Csodaszép! Nagyon tetszik a színösszeállítás!

    VálaszTörlés