2012. augusztus 15., szerda

Héra

Hosszú nekifutás után végre elkészültem Zsuzska nagyszerű mintája alapján ezzel a medállal. No nem a minta volt bonyolult - az nagyon jó találmány, semmi gondom nem volt vele... annál inkább a színválasztással. 

Valami tengerszíneset szerettem volna és hamar meg is született a döntés a Bermuda blue kő kapcsán, mondhatni még a montana 2xab és blue zircon kristályokkal is hamar kibékültem, de a delica nem akart összejönni. Két hétig kutattam az internetet, mert mindenképp metál színűt szerettem volna, valami világos kékes-zöldest. Aztán mikor megláttam a kiírást a webshopba, hogy metál menta, ráadásul tartós bevonattal egyből rácsaptam. Mikor megérkezett a csomag láttam, hogy ez inkább halvány kovászos uborka, mint menta. Gondoltam a mintát akkor is kipróbálom most már, max. olyan "elfes" lesz.

Hát így is volt. Még mindig vegyes érzelmekkel vagyok iránta pedig már barátkozunk két napja, de sokat segített rajta, hogy ma végre kaptam hozzá illő szaténszalagot.

Minta: Zsuzska
Ezúton is köszönöm Neked, hogy megosztottad velem.

5 megjegyzés:

  1. Nekem "kékesnek" nagyon tetszik, jól eltaláltad az összeillő színeket, szerintem megérte a sok kutatkodás a delica után, pont illik a kékekhez:)Nem lehet míndíg minden csak fehér meg rózsaszín.....:):)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon szép lett, kékes-zöldes-tengeres :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem ez így tökéletes, ahogy van. Nagyon jó színeket sikerült választanod, és szerintem a harmónia is megvan.Remélem, sikerül megbarátkoznod vele.

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűek a színek, tökéletes a kékes-zöldes tenger-hatás!! Gratulálok!

    VálaszTörlés