2013. május 23., csütörtök

Mini Feathers

Tavaly márciusban készítettem egy bronz-lila-fekete változatot ezzel a mintával, ami igen mutatós volt kiterítve, de karkötőként már nem annyira. 

Három egységből megvolt a szükséges hossz, így feltéve összesen egyetlen látszódott és csúnyán húzódott, mert elég nagyocska volt a kivágás a közepén. Az egységek közötti összedolgozás jól megtartotta az ívek végét, de az egység közepén lévő 4 szem elég lazán állt és a hegyes végek felkunkorodtak.

Még akkor készítettem belőle egy kisebb változatot, de a középrész plöttyedtségét nem tudtam megoldani. Ráadásul a kisebb kör, még inkább "kör" akart lenni, nekem viszont eredetileg pont a csepp alak tetszett meg.

Most volt kedvem kísérletezgetni, így megszületett ez a változat. Hihetetlen, hogy egy kis szálvezetés módosítással milyen problémákat lehet megoldani.

Mivel nincs ékszerem farmerhoz, így ez most bogárkékben született, de azért a metál ezüst most sem hiányozhatott. Persze a füli is elmaradhatatlan - sőt három féle is készült mire kialakult a végleges változat. :-)

  Minta: Jaycee

6 megjegyzés: