2013. június 16., vasárnap

Hijab - kicsit másként

Elimádkozták a pávatollas fülbevalóm és már nem is sajnáltam annyira, mikor megláttam Lilith türkiz ezüst változatát. A Nelly karkötőhöz akartam egy hasonló ezüstöst csinálni Luminous green középpel, de nem találtam hozzá illő világoszöld 15/0 kását.

Ilyenkor általában kínlódok, hogy "nincs egy gyöngyöm sem", és rövid időn belül átbillenek a "mindegy mit, de fűzök valamit" szakaszba. Gondoltam majd legfeljebb lebontom.

A végeredmény azonban nagyon tetszik, de sajnos mindenképp az lesz a vége, mert eltörtem a felső SuperDuo- t és a pikó is nyomorog a szélső íven, de azért megmutatom mire jutottam. 

A vége felé eltértem a mintától, mert a nagyobb kristályhoz nekem már sok volt a "rücücü", és szerettem volna pikósítani is ahogy a karkötő szélén van. 

Szóval íme a mostani állapot, majd jelentkezem a módosított verzióval is. :-)  

 Minta: Monica - Lo scrigno dei Gioielli
Muchas gracias!

És az új változat: 15/0 kásákkal a pikók alatt és egy ici-pici átvezetés a duok végén, hogy ne legyen olyan üres a sarok. (A bal oldali az új, a jobb oldali a régi.)


6 megjegyzés:

 1. Így már nekem is jobban tetszik, mint az eredeti változat, az a kis csücsök az alján és a pikók máris finomabbá teszik....Nagyon szép lett!

  VálaszTörlés
 2. Osszehasonlitottam az eredetivel amit te keszitettel.
  Ha az eredetit lattam volna eloszor nem is figyeltem volna fel ra annyira nem tetszik.
  A tied a szokasos modon egyszeruen gyonyoru a finomsaga miatt.Csodalatos a szine es sokkal szebb igy a teteje mint az eredetin ahogy van.
  Gyonyoru fulbevalo!!!

  VálaszTörlés
 3. Én is néztem a különbségeket, és valóban finomabb, kedvesebb ékszer kerekítettél! Nekem is jobban tetszik, mint az eredeti minta. Nagyon klassz, hogy nem fogadod el a mintákat minden "kritika" nélkül, és a saját ízlésednek megfelelően módosítod! Gratulálok, gyönyörű!!!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett !!! Igazán finom színekkel készült, gyönyörű !!

  VálaszTörlés
 5. Bellissimo!!!! Sei veramente bravissima! Grazie per la citazione! baci

  VálaszTörlés