2017. április 17., hétfő

BéKata tanfolyam

BéKatánál jártam, zöld-ibolyát kreáltam...

Hát Kata nagyon kiléptetett a cipőmből, de ez az élmény mindent megért, ezúton is köszönet érte és tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom Kata tanfolyamát.

Sem ezek a színek, sem az egy-ültő helyben fűzés nem az én stílusom, de Kata energiája egyszerűen lenyűgözött és elragadott. Repülnek a percek és az ember keze alól csak úgy folyik a gyönyörűség. Nem voltam már kezdő hímzésben, de minden fortélyt meg akartam tudni amit csak lehetett és Kata mindenben segített. 

A medál tényleg összeállt a nap végére, pedig hoztam a formám: több lehetőséget is kipróbáltam. A kiegészítők összeválogatása pedig hatalmas élmény volt, mint amikor a gyerek beszabadul a játékbolta. Le sem lehet írni micsoda gyönyörűségek és mennyi minden van egy kis helyen összegyűjtve. 

Az ékszerkészítésben mindig a gyűjtőmunka viszi el a sok időt, hogy megtaláljunk egy-egy különleges darabot, vagy hogy összeillőket sikerüljön összevadásszni. Tényleg nem tudom nektek szavakba önteni, milyen élmény amikor az embert nem köti meg a "készlet". Ezt csak az tudja megérteni aki már tapasztalta a "nincs egy gyöngyöm sem" érzést, miközben vagyonok állnak a tárolóiban :-)

A karkötővel még lemaradásban vagyok, de a jövő héten ismét tanfolyam. A koncepció már megvan. ;-)

4 megjegyzés:

 1. Kedves Piros! gyönyörű , mint minden ami a kezeid közül kikerül! Jó ide betérni:

  VálaszTörlés
 2. Ez az egyik ok ami miatt nagyon szomoru vagyok ,hogy nem tudtam hazamenni a baleset miatt.Be volt tervezve egy Kata tanfolyam es ez most elmaradt reszemrol :( Ez a csoda amit fuztel egyszeruen bamulatos ,annyira szep !! A shibori es a medal egymasnak lett teremtve

  VálaszTörlés
 3. Eddig is gondolkodtam, hogy elmegyek Kata tanfolyamára, de most már végleg döntöttem, ott a helyem. Gyönyörű színeket vadásztál össze. Csodás lett.

  VálaszTörlés
 4. Świetny,bardzo kolorowy, bardzo optymistyczny!!!!

  VálaszTörlés