2020. május 3., vasárnap

Gaia

Tavaly fellelkesültem, hogy milyen jó lencsék alatti képeket foglalni és gyűjtöttem egy halom képet téglalap formára. Viszont lencsét nem kaptam kozzá csak üveglapot. Végre sikerült lencsét is találni, bár ez még mindig nem teljesen domború de már nem bírtam tovább várni.

Vagy 20 fantasy képet összegyűjtöttem, ami tetszett, de ez a hölgyike nagyon megfogott. Ugyan a színei nem olyan különlegesek mint a többié de a karakter nyugodtsága, hővös eleganciája az a mindenen átívelő időtlenséget és magabiztosságot sugárzó kifejezés teljesen elvarázsolt. Egyébként nem tudom kiről készült a kép, vagy mit szeretett volna megjeleníteni az alkotó, sajnos nincs címe a képnek a neten. De az alkotó Melanie Delon, ezt a képet és a többi gyűjtöttet is megtaláljátok az Anime könyvtáramban a Pinteresten.


Szóval valami nagyon különlegeset szerettem volna készíteni, még annak árán is, hogy nagyobb ékszer kerekedik belőle. A terv egy hosszúkás medál volt, álló navettet körülvevő alsó résszel, hatalmas díszes félkörrel a tetején, két oldalt lógicával, mint ahogy a hölgy fején a tolldísz. Ceruzásan így nézett ki:


Aztán elkezdtem rakosgatni a gyöngyöket, hogy kitöltsem a teret és felépítsem az elképzelt motívumot mire megláttam a kukoricaszem és magatamák együttesét amint egy nyíló virágot formáznak.


....És sutba dobtam minden addigi tervemet, már a gyöngyök uralták a végkifejletet. Csak azt kellett kitalálnom, hogy hogyan valósítsam meg amit bele láttam a motívumba, mert hát a magatamák azok mindent csináltak, csak a helyükön nem maradtak, hogy az ember letűzze, majd körbe fűzze őket gyönggyel.

Nehéz szülés volt, sokat töprengtem rajta így mindig készült fázisfotó, hogy más szemszögből és az idő előrehaladtával is láthassam mi kerekedik. Egy pár fotót megosztok veletek is:


Közel egy hónap után, és nagyon-nagyon sok bontás és próbálgatás után... íme mi lett belőle: :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése