2018. április 14., szombat

Sujtás füli

Régóta szemezek ezzel a technikával, de egyedül nem mertem belevágni. Így összeszedtem minden bátorságom ...és gyöngyfűzős barátnőimet (köszi lányok, hogy jöttetek) hogy benevezzünk Peng Edit egyik tanfolyamára.

Minden tiszteletem azoknak akik ezt a technikát űzik, és kezelni tudják a csúszós zsinórokat, a láthatatlan cérnát, - ami persze minden öltésnél vagy beakad az egyik zsinórvégbe, vagy hurok megy rá -, és szabályos íveket tudnak kanyarintani.

Edit serényen segédkezett mindenütt, bár minden egyes lépésnél jelentkeztünk, hogy "jó-e ez így" és "mi jön ez után", ...totál kezdők lévén biztosan nem voltunk egyszerű esetek. :) Viszont a 3 óra végén majdnem kész művel távoztam, felvértezve minden szükséges információval a befejezéshez. 

Gondoltam míg friss az élmény, - meg mert még tartott a lendület, - meg is csináltam itthon a fél fülit. Sajnos a hétvégén nem lesz rá több időm, úgyhogy a párja még majd várat magára, de most nagy lelkesedéssel várom az adandó alkalmat, mert tényleg nagyon szépeket lehet alkotni ezzel a technikával.

A füli nem lett kis méretű de az általam kiszabott 8 g-os határt így sem közelíti meg, 5,68 g-jával simán megkapja az "egész nap viselhető" státuszt.

 Minta: Peng Edit - Leila (kicsit másként)

2 megjegyzés: